Gyakran Ismételt Kérdések

A napijegyek egyszer belépésre jogosítanak, a rajta lévő vonalkódot egy alkalommal tudjuk leolvasni és karszalagra váltani.

Nem, elég az emailben megkapott PDF-et bemutatni. Ne nyomtass feleslegesen, védd Te is a környezetet. 

Igen a fesztiválon Repoharat használunk. Az első hazai fesztivál a Rocktoberfest, ahol nem kell érte fizetni. Cserébe arra kérünk, hogy ne dobáld el és ne dobd ki. Repoharat nem vihettek ki a fesztivál területéről. 

Elővételes napijegyet és bérletet nem tudtok Szép Kártyával vásárolni. A helyszínen OTP Szépkártyát fel tudtok használni teljes összegű jegy- és bérletvásárlásra. 

14 éves kor alatt csak szülői kísérettel látogatható a fesztivál. 14 és 16 éves kor között az erről a linkről letölthető Szülői Nyilatkozat birtokában lehet a fesztiválon részt venni. 16 éves kortól kísérő nélkül látogatható a fesztivál. 

A napijegyek az adott napot követő nap reggel 4 óráig érvényesek. A napijegyesek és bérleteseknek a napi kapuzáráskor el kell hagyniuk a fesztivál területét. 

A VIP napijegy SORON KÍVÜLI BELÉPÉST, a VIP Stageről kiemelt, pazar rálátást a Nagyszínpadra, saját VIP italpultot, igényes környezetet, illetve VIP vendégek számára fenntartott mosdó használatot biztosít.

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat. ME bérletnél a Miskolci Egyetem érvényes diákigazolványát ellenőrizzük, a bérleten szerepelhet más név.